Reis når du vil, ta en mini ferie

Veldig mange reisende i forbindelse med jobb, eller besøk til hjemmelandet reiser ofte via andre flyplasser til sluttdestinasjon. Vi kan lage en liten ferie innbakt i din reise. Vi kaller det MiniCation

Som en blanding av Mini, og Vacation, setter vi begrepet rundt opphold i mellomlandingsstedet. Eksempelvis hvis du reiser med Emirates via Dubai, kan du på utreise eller tilbakreise velge å slappe av i noen dager for å koble ut etter en hektisk besøk i hjemmelandet, eller en stressende jobb tur.

Priseksempler på MiniCation

Per i dag tilbyr vi MiniCation til nesten* faste priser til følgende destinasjoner.

Reise med Emirates

DUBAI

2 dager
4 **** hotell
Transfer til/fra flyplass

3.900,-
Reise med Turkish

Istanbul

2 dager
4 *** hotell
Transfer + Ziarat

3.490,-
Reise med Thai Airways

Bangkok

3 dager
4 **** hotell
All inclusive

4.490,-
Reise med Qatar

Doha

2 dager
4 **** hotell
Spa hotell

* Prisene kan endre seg noe i forbindelse med sessongvariasjoner eller høytider. (Prisene gjelder reiser i November 2019)

Jordan & Jerusalem
En reise i sivilisajonsens vugge

Juleferie 2019 kan du dra på oppdagelsesferd sammen med en gruppe og guide, og besøke område der alt startet. Turen besøker mange historiske og hellige steder i Jødedommen, Kristendommen og Islam med hoved fokus på byene Amman i Jordan, og Jerusalem i dagens Israel

Amman-Jerusalem

Islamsk historie i Spania

Visste du har muslimer har rejert store deler av Spania i 700 år. Mange historiske steder bærer preg av islamsk design og kunstverk, og mange steder har også viktig status i Islamsk historie.

Sammen med en gruppe og 10 dager med fly og transport inkludert kan du nå være med på en rundreise som vil følge historien sammen med en guide.

Les mer

sIKH yATRI

En reise i Pakistan med tur innom hellige steder.

SikhYatri